اهتمام «یزد نوین» به توسعه صنعت قطعهسازی و ماشینسازی؛
از واگذاری زمین به قطعهسازان تا پایش قطعه سازیها برای افزایش تولید
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی استان یزد و مسئول پیگیریهای ویژه در حوزه قطعهسازی و ماشینسازی سند تحولی «یزدنوین» از اقدامات صورت گرفته در این راستا به واگذاری بیش از ۳۰ زمین در شهرکها و نواحی صنعتی استان به سرمایهگذاران این صنعت در کنار پایش قریب به ۸۰ واحد قطعهسازی استان یزد با هدف افزایش ظرفیت تولید اشاره کرد.
به گزارش روابط عمومی شرکت شهرکهای صنعتی استان یزد، «محمد دهقان» در گفتوگو با ایسنا، ضمن بیان این که شرکت شهرکهای صنعتی در ۱۳ برنامه سند تحولی «یزدنوین» به صورت مستقیم یا به طور مشارکتی با سایر دستگاهها ایفای نقش میکند، اظهار کرد: مهمترین برنامهای که شرکت شهرکهای صنعتی در راستای سند تحولی «یزدنوین» پیگیری و دنبال میکند، برنامههای حوزه قطعهسازی و ماشینسازی است و سعی شده علیرغم تلاش سایر دستگاههای مرتبط، این شرکت برنامههای ویژهای برای توسعه صنعت قطعهسازی و ماشینسازی استان داشته باشد.
وی ایجاد زیرساخت برای استقرار واحدهای صنعتی قطعهسازی در استان را از اولویتهای توسه این حوزه عنوان کرد و افزود: ایجاد دو شهرک خصوصی قطعهسازی استان در مرحله استعلام است و با توجه به اهمیت موضوع، سعی شده روند بررسی آنها در کوتاهترین زمان ممکن به سرانجام برسد.
دهقان ادامه داد: تنها به این دو شهرک خصوصی بسنده نشده و عملیات بررسی و پایش برای ایجاد زون قطعهسازی در شهرک فولاد یزد نیز آغاز شده و امیدواریم با ایجاد این زون، زمینه استقرار سرمایهگذاران در حوزه صنعت قطعهسازی و ماشینسازی نیز فراهم شود.
وی خاطرنشان کرد: با این حال برای تسریع در توسعه بخش قطعه سازی صنعت استان در دو سال گذشته بر اساس برنامه های سند تحولی، ۳۱ مورد زمین در شهرکها و نواحی صنعتی استان به سرمایه گذاران حوزه قطعه سازی و ماشین سازی واگذار شده است که با پایش هر سه ماه یک بار روند اجرای تعهدات و پیشرفت فیزیکی آن ها رصد میشود.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان با اشاره به برنامههای نرمافزاری و حمایتی در راستای توسعه حوزه قطعهسازی استان، ابراز کرد: بهبود محیط کار در بخشهای دولتی و خصوصی، ارتقای سطح دانش دیجیتال و برگزاری رویدادهای تخصصی و استارت آپی از عنوان برنامههای سند تحولی «یزد نوین» است که سعی شده در برنامههای توسعه صنعت قطعهسازی به این عناوین نیز توجه ویژهای شود.
دهقان اذعان کرد: در دولت سیزدهم و هم راستا با سند تحولی، ۷۸ واحد صنعتی قطعهسازی و ماشین سازی استان که تولید زیر ۵۰ درصد ظرفیت را داشتهاند، پایش شده و برای شش واحد طرح عارضهیابی و برای ۱۷ واحد نیز طرح بهبود کسب و کار تعریف شده است.
مسئول پیگیریهای ویژه در حوزه قطعهسازی و ماشینسازی سند تحولی «یزد نوین» با بیان این که توسعه این صنعت نیازمند تعامل صنعت با دانشگاههاست، تاکید کرد: در همین راستا تاکنون نشستهای مختلفی با دانشگاههای فنی و حرفهای و دانشگاه یزد برگزار شده و با سایر دانشگاهها در مراحل مختلف مکاتبه پیگیری صورت گرفته است و همچنین در حوزه صنعت هم ضمن نشست مشترک با شرکت فولاد آلیاژی ایران، با سایر شرکتهای صنعتی و معدنی استان یزد مکاتبات پیگیری انجام شده است.
دهقان در پایان نیز ابراز کرد: با توجه به این که مسئول پیگیری اقدامات صورت گرفته توسط دستگاههای مرتبط در حوزه قطعهسازی و ماشینسازی بر عهده شرکت شهرکهای صنعتی است، تاکنون ۲۰ مورد مکاتبه با دستگاههای مختلف استان در خصوص پیگیری اقدامات صورت گرفته، انجام شده و همچنان روند پیشرفت برنامههای و اقدامات صورت گرفته دستگاهها ادامه دارد.
نظر دهید